Get Adobe Flash player
RB Sponsor
RB Netradio
Radio Ballerup Netradio 24/7 365 dage om året.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

-----
På RB idag

Ugens fodboldportræt: midtbane Emilie Jensen

Træner Rene Nielsen udtaler: “

Emilie er en af vores unge spillere som først kom til klubben i sommerpausen, Emilie er en spiller som jeg på sigt forventer mig rigtig af. Hun skal lige vænne sig til den øgede træningsmængde og tempoet, men hun er en meget spændende spiller med en rigtig god teknik. Emilie er midtbanespiller og befinder sig bedst centralt, men for tiden bruger vi hende mest på kanterne. Hun er med hendes smilende sind faldet godt til i truppen og træner rigtig fint, så jeg er sikker på hun bider sig fast og bliver en profil på sigt”

 Vi taler med træner og spiller kl. 16.15

Interviewet kan du genhøre under fanen programmer.

 

Ugens emne fra sitet “Events4Singler” lyder: “Er det tabuiseret at mødes på nettet???”. Marketingskonsulent Lena Bodnia sætter fokus på denne uges emne. Har du en mening, du gerne vil dele – så gør det gerne inde på Radio Ballerups Facebook side.

Efterfølgende taler vi med indehaver Poul Hjortbøl. Poul opsummerer sidste uges events og gir dig 3 helt spitnye og spændende events, som ligger og venter på dig i den kommende uge. Men husk: der er MANGE flere events end lige dem, vi fremhæver.

Se mere på www.events4singler”

Du kan genhøre interviewet under fanen programmer.

I 2. time af “Go Weekend” taler vi med Pia Damsgaard Bach. Pia er redaktør på SingleSpot.dk.

På SingleSpot.dk finder du alt for singler. SingleSpot skriver om alt det, singler selv gerne vil vide mere om – nemlig events, dating, singlenetværk, forbrug, singlemad og singlelivet generelt.

Lyt til interviewet her: SingleSpot.dk Redaktør Pia Damsgaard Bach

 

FamJour logo [Konverteret]

Kl. 17.40 taler vi med journalist Mary Steengaard fra bladet Familie Journal. Bladet var helt fra starten en guldmine for Carl Allers Etablissement – og det har i langt over 100 år været familien Danmarks foretrukne ugeblad. Hør hvordan historierne findes og hvilke krav, der stilles.

Lyt til interviewet her: Familie Journal Journalist Mary Steengaard

 

Der er lukket for kommentarer.