Get Adobe Flash player
RB Sponsor
RB Netradio
Radio Ballerup Netradio 24/7 365 dage om året.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

-----
På RB idag

UGENS FODBOLDPROFIL: Janina Gerits

Træner Rene Nielsen udtaler:

“Janina er vagthunden på den centrale midtbane. Hendes styrke er hendes fysiske styrke, som gør at hun vinder utrolig mange dueller og får ryddet utrolig godt op. Janina er en vigtig spiller for holdet, da hun har en positiv indflydelse på banen – hun gør simpelthen nogle af de andre spillere bedre.

Samtidig har hun også en rigtig god teknik og er god i hovedspillet, så hun er også en vigtig faktor i standardsituationerne.

Mange lægger først mærke til Janina, når hun ikke er der – men Janina er en vigtig brik og har stor værdi for truppen”.

Lyt til interview med træner Rene og Janina under fanen “programmer” oppe th.

 

Ugens emne hos Events4Singler:

“Sådan får du et super singleliv! Sæt ikke dig selv på standby”. Marketingkonsulent Lena Bodnia har masser af saftige råd og gode kommentarer til dig. Lena er på direkte fra fredagsbaren “Natcafeen” i København kl. 16.40.

Efterfølgende har vi opdatering på sidste uges 3 event fra indehaver af sitet, Poul Hjortsbøl – også direkte fra “Natcafeen” i København 😆 Du får også en opdatering på, hvordan det egentlig er gået med sitet siden den spæde start i maj.

Billedet th er fra Fredagsbaren i Aarhus i sidste uge.

Interviewet ligger på Events4singler’s egen side – klik på programmer oppe i højre hjørne.

.

Nyt billetsystem til singleevents SingleSpot.dk

Kalenderen har vist sig at være særdeles populær blandt Danmarks singler, så nu udvider SingleSpot.dk konceptet med et billetsystem, hvor arrangører af single-events kan sælge billetter til deres arrangementer. Hør mere om denne spændende nyhed kl. 17.15, hvor vi taler med redaktør Pia Damsgaard Bach.

Lyt til interviewet her: SingleSpot.dk Nyt billetsystem Pia Damsgaard Bach

Læs mere om SingleSpot på www.singlespot.dk

.

 

Ulrik Jantzen

Stærk fotoudstilling med smukke, skaldede kvinder.

Kom og oplev intense, vedkommende og smukke billeder fra eventen “Skaldet er smukt 2012 & 2013”, hvor kvinder i kemobehandling for brystkræft trådte ned ad catwalken med mange hundrede øjne hvilende på sig.
Der er fernisering på udstillingen, hvor alle er velkomne 10. oktober kl. 17.00, og entréen er 100 kroner.

Entre indtægterne går 100% ubeskåret til forskning i brystkræft.

20 skaldede kvinder i kemoterapi viste 2. juni verden, at man sagtens kan være smuk, feminin og stolt, selv om man er skaldet, da fonden A Race Against Breast Cancer afholdt catwalken Skaldet er smukt. Det forevigede fotograferne Charlotte Trippetti, Ulrik Jantzen og Natascha Thiara Rydvald, og deres stærke billeder kan nu opleves på

Galleri Avlskarl i Bredgade i København fra 10. – 13. oktober.

Vi talte med den Innovativ entreprenør, Josina Bergsøe. Lyt til interviewet her: Fotoudstilling kræft Josina Bergsø

Der er lukket for kommentarer.