Get Adobe Flash player
RB Sponsor
RB Netradio
Radio Ballerup Netradio 24/7 365 dage om året.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

-----
På RB idag


 

 

 

 

 


 

Fra fredag den 23. marts laver Radio Ballerup “Soldaterradio” mellem kl. 16.00 og 18.00 for hold 13, 4. deling b-coy, der er udstationeret i Afghanistan.  Det gør vi frem til juli 2012, hvor delingen vender hjem igen. Det er et radioshow for soldater, deres familier og venner. Hver uge bringer vi 4. delings dagbog, vi har dem live igennem og 4. deling sender også båndede hilsener hjem til studiet.

Alle andre, som ønsker at sende en hilsen er også velkomne; både lyttere, pårørende til tidligere udsendte, hvis du har været soldat eller hvis du er soldat fra andre delinger 😛

Idéen med at lave “Soldaterradio” hver fredag i de næste mange uger er at sende “goooood vibes” 😆 – du har muligheden for at sende en personlig hilsen koblet til musik, som betyder noget for dig! Programmet genudsendes mandag kl. 24.00 – 02.00 og igen onsdag aften fra 21.00 -23.00.

Du skal sende din hilsen og dit musikønske senest onsdag kl. 18 – vi bringer den om fredagen.

Send din hilsen og musikønske på følgende måde:

Hver udsendelse båndes og lægges efterfølgende ud på vores hjemmeside, så alle har mulighed for at høre det, når de har tid og lyst. Se fanerne under Soldaterradio fanen – her ligger både billeder samt tidligere udsendelser.

Har du lyst til at høre live udsendelsen om fredagen? – (klik her), og så er du på!

Radio Ballerup ønsker, at sende et positivt pust til jer derude i marken og til de mange ventende herhjemme!