Get Adobe Flash player
RB Sponsor
RB Netradio
Radio Ballerup Netradio 24/7 365 dage om året.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

-----
På RB idag

DENNE SIDE ER REN NOSTALGI – HER ER BÅDE BILLEDER, HISTORIER FRA GAMLE DAGE SAMT TIDLIGERE UDSENDELSER – ENJOY 😀 😉 😆

Radio Ballerup fejrer 30 års jubilæum

Tænk – det er 30 år siden, at den svenske statsminister Oluf Palme mente, at Hesselø i Kattegat var svensk, og at Grøn Koncert afholdtes for første gang. Og det er ligeledes 30 år siden, at det statslige radiomonopol blev brudt, og Ballerup derigennem fik sin egen lokalradio. Den gang hed lokalradioen Ballerup Nærradio.

I dag hedder vi Radio Ballerup. Gennem de seneste år har radioen gennemgået en meget stor udvikling, og i dag laver vi radio i top professionelle studier i Skovlunde.

Radio Ballerup er stadig lytternes radio som dengang i efteråret 1983.  Vi er den eneste radio, som producerer og sender lokalradio med forankring i Ballerup og omegn. Vi kan høres og høres i hele verden, takket være vores netradio, som vi fik i 2010. Radio Ballerup er populær og godt kendt, ikke mindst takket være vores alsidige musikprofil, som spænder helt tilbage fra midt 50érne og frem til i dag, men også fordi vi er en non-kommerciel radiostation, hvilket betyder NUL reklamer i sendefladen!

Radio Ballerup har gennem årene haft mange forskellige gæster på besøg i studierne – lige fra Paul Potts til Ole Henriksen over til den lokale trubadur Mikael Vesterskov og DJ-ikonet Kenneth Bager. Ballerups politikere har gennem tiderne debatteret temaer i æteren, der har optaget lokalområdet. Bl.a. er kommunalbestyrelsesmøderne fra byrådssalen blevet transmitteret live gennem mange år.

Nu kan Radio Ballerup fejre 30 års jubilæum. Det gør vi lørdag d. 28. september. Hele dagen vil nuværende og tidligere studieværter underholde dig og helt sikkert ryste mange anekdoter ud af ærmet og højtalere. Hele dagen igennem kan du ønske musik og vinde stinke fede præmier.

Har du lyst til at møde os, er du velkommen til at kigge forbi til ”åbent-radiohus-arrangement” – du er velkommen mellem 12-15.

Så kig forbi, lyt med på 90,2 eller på nettet.

Det bliver en fest!